Commissies

Groover wordt natuurlijk geleid door het bestuur, maar er zijn nog veel meer leden die een bijdrage leveren aan de vereniging. Commissies zijn de perfecte manier om de vereniging te helpen, mensen te leren kennen en ervaring op te doen met werken in teamverband. Groover heeft veel verschillende commissies met allemaal een eigen doel. Voor iedereen is er wel iets interessants! Kijk hieronder om te zien wat je allemaal zou kunnen organiseren, leren en doen.

WebCie

Deze digitale commissie ontwerpt, programmeert en onderhoudt de website van Groover.

Jassie

De activiteitencommissie zet zich elke week in om de borrels te organiseren in thema. Verder zijn zij de drijfveer achter de Jazz Clubs, het verenigingsdiner en de introductieperiode!

OWeeCie

Voor de Delftse Ontvangstweek regelt deze commissie bands, aankleding, activiteiten en nog veel meer, zodat nieuwe studenten kennis kunnen maken met Groover.

Just Jazz

Dit festival met externe artiesten en verenigingsbands wordt jaarlijks opgezet door Groover, zodat Delft en omstreken kan genieten van het zomerfeest met fantastische muziek.

LeWe

Groover gaat elk jaar om vakantie met al haar leden en deze commissie regelt het weekend verblijf en alle activiteiten.

ComCie

De combocommissie zet zich in voor de Groovers bands en regelt het contact voor optredens. Daarnaast zijn zij de organisatie achter de maandelijkse externe borrel in cafe De Klok met live muziek.

ClassCie

Lezingen, masterclasses en workshops zijn de specialiteit van deze commissie die het mogelijk maakt voor Groovers en externen om hun (jazz) kennis uit te breiden.

Lustrum

Elke vijfde jaar viert Groover haar bestaan met een Lustrumcommissie. Zij organiseren een Lustrumweek vol activiteiten, een gala en een gave invulling van onze Dies.

Lustrumboek

De vijfjaarlijkse geschiedenis van Groover wordt elk Lustrum verzameld in een boek, zodat alle leden kunnen terugblikken op hun tijd bij Groover en de leuke avonden en evenementen.

Acquisitie

Deze commissie onderhoudt het contact met de partners van Groover en houdt er toezicht op dat alle afspraken worden uitgevoerd.

IlluCie

Voor de Groovers die houden van ontwerpen en vormgeven is dit de perfecte commissie. Al het promotiemateriaal van banners tot posters tot stickers wordt gemaakt door deze creatieve leden.

MupCie

Deze commissie is voor en door eerstejaars en maakt het mogelijk om na de introductieperiode met de andere eerstejaars deel te nemen aan leuke activiteiten.