Vocalzz

Vocalzz is het enige echte a capella jazz koor (een koor zonder enige instrumentale begeleiding) dat D.S.J.V. Groover rijk is. Deze enthousiaste groep van 20 studenten, bestaande uit een bas-, tenor-, alt- en sopraansectie, repeteert wekelijks onder begeleiding van een dirigente. Vocalzz laat menig hart smelten met prachtige ballads in het repertoire, maar ook met romantische en komische nummers. Zo doet Vocalzz haar best om elk optreden tot een onvergetelijk moment te maken met voor ieder wat wils.

Repertoire
Vocalzz heeft een gevarieerd repertoire bestaande uit jazz, soul, disco en pop, en alles gejazzificeerd. Er zijn niet alleen rustige close harmony nummers maar ook opzwepende swing. Enkele titels uit het repertoire zijn sferische stukken als Run To You van Pentatonix en I Don't Know, maar ook nummers als het groovy Superstition van Stevie Wonder en Umbrella van The Baseballs. Naast de vaste nummers, wordt het repertoire regelmatig uitgebreid met nieuwe nummers of korte experimentele stukken (ook kerstnummers), om zo altijd voor een verrassing te zorgen.

Voor de meest actuele updates en optredens kunt u onze Facebookpagina bekijken en liken.

Boekingen
Bent u op zoek naar muzikale aankleding van uw opening, feest of receptie? Of zoekt u een sfeermakende act voor uw bruiloft of gala? Dan is Vocalzz de geschikte groep voor u. Neem voor meer informatie contact op met Simon van Staalduine via vocalzz@grooverjazz.nl.

Meezingen?
Studeer je in Delft, houd je van zingen en heb je interesse om in een a capella koor te zingen? Dan is Vocalzz het koor voor jou! Neem contact op met vocalzz@grooverjazz.nl om te horen of er plek is in het koor en voor meer informatie over de voorwaarden en audities.