Vocalzz

BIOGRAFIE


Wij zijn Jazzkoor Vocalzz: een dynamisch jazzkoor opgericht in 2008, bestaande uit studenten van de studentenjazzvereniging Groover. Onze specialiteit is jazzy a capella, oftewel zang zonder instrumenten. Dat betekent close harmonies, scatting, ballads, barbershop en meer! Op die manier maakt Vocalzz elk optreden onvergetelijk, met voor ieder wat wils.

Onder begeleiding van onze getalenteerde dirigente en jazz-zangeres Nadia repeteren we elke week met een groep van 15 tot 20 studenten. We zingen meerstemmig in secties: sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren, baritones en bassen. Samen klinkt dat overweldigend! Leuk om te vermelden: in 2023 hebben we deel genomen aan de talentenjacht Zing! van de EO, wat voor ons een ontzettend leuke en leerzame ervaring was.

Bent u op zoek naar een uniek optreden, waarin de stem als instrument centraal staat? Dan is Vocalzz de geschikte groep voor u!
Neem contact op met vocalzz@grooverjazz.nl voor meer informatie. Op Instagram @vocalzz_groover plaatsen we regelmatig berichten over onze projecten, optredens en audities.

BEZETTING


Wisselend gedurende het jaar. Tussen de 15 en 20 personen. Gemengd. Optredens zijn in overleg ook mogelijk in kleinere bezetting.

REPERTOIRE


Fly Me To The Moon - Jazzation
I'll Be Seeing You - New York Voices
Lullaby Of Birdland - Vocado
Pass Me The Jazz - The Real Group
Sing Sing Sing - Benny Goodman
Summertime - Jazzation
Tuxedo Junction - Manhattan Transfer
En meer!

SFEER