Bestuur

Silke Niebuur
Voorzitter
voorzitter@grooverjazz.nl

Silke is op de hoogte van alles wat er speelt binnen de vereniging en bij de leden. Verder ondersteund ze verscheidene commissies: Just Jazz, Gala, Eerstejaars commissie en de lustrumboek commissie. Ook houd zij zich bezig met projecten om de inclusiviteit binnen Groover te waarborgen en de vereniging wat toekomstbestendigheid te bieden. Als Industrieel Ontwerper vindt ze het leuk om problemen op te lossen. Daarbij houd ze van bordspelletjes, lekker koken en lange wandelingen op het strand.

Eduard Boland
Secretaris
secretaris@grooverjazz.nl

Eduard Boland is het knooppunt van informatie binnen de vereniging. Allerlei soorten stukken en vormen van communicatie passeren de secretariële postvakken. Hiernaast houdt hij zich ook bezig met alles wat betrekking heeft op de sociëteit en de barcommissie. Verder houdt Eduard zich bezig met zijn studie bouwkunde en houdt hij van basgitaar spelen en zijn hond uitlaten.

Maxime Delboo
Penningmeester
penningmeester@grooverjazz.nl

Maxime Delboo is de penningmeester van de vereniging. Hij houdt van cijfers en rekenen, iets wat hem als student technische wiskunde niet onbekend is. Verder is hij de zangcommissaris, dus hij houdt zich bezig met het jazzkoor van de vereniging: Vocalzz. Tot slot is hij in zijn vrije tijd een gamer die houdt van pizza en bier.

Elbrich van Stralen
Combocommissaris
combocommissaris@grooverjazz.nl

Elbrich is de Combocommissaris van de vereniging, dat wil zeggen: ze gaat over alle bandjes die de vereniging vertegenwoordigd. Hierbij zorgt ze ervoor dat het ‘bookingsbedrijf (ComCie)’ van Groover goed loopt. Daarnaast is ze druk bezig met de stimulatie van het vormen van nieuwe Groover combo’s en de muzikale ontwikkeling binnen Groover. Naast Combo Commissaris is Elbrich Commissaris Extern, Bigband Commissaris en Vice-Voorzitter. Niet alleen vanuit de positie in het bestuur houdt Elbrich van jazz, ook zelf is ze erg gedreven in pianospelen en zit ze in verschillende combo’s en een bigband.

Arthur van Dijk
Jazzcommisaris
jazzcommisaris@grooverjazz.nl

Arthur houdt zich als jazzcommissaris bezig met de jazz binnen de vereniging. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van interne activiteiten en de fusionband van de vereniging. Ook zorgt hij ervoor dat het instrumentarium onderhouden en op orde is. Naast zijn bestuurstaken speelt Arthur op donderdag gitaar in de Groover Big Band.