Bestuur

Joost de Wolf
Voorzitter
voorzitter@grooverjazz.nl

Joost de Wolf is op de hoogte van alles wat er speelt binnen de vereniging en bij de leden. Verder ondersteunt hij verscheidene commissies: Just Jazz, IlluCie en de PA Crew. Ook is hij verantwoordelijk voor het onderhoud van het instrumentarium van Groover. Als voorzitter is Joost een vliegende keep, waardoor hij overal bijspringt waar nodig. Zijn roots liggen in bouwkunde. Joost' favoriete hobby's zijn koffie maken en klimmen.

Fleur Gelten
Secretaris
secretaris@grooverjazz.nl

Fleur Gelten is het knooppunt van informatie binnen de vereniging. Allerlei soorten stukken en vormen van communicatie passeren de secretariële postvakken. Hiernaast houdt zij zich bezig met alles wat betrekking heeft op de sociëteit en de barcommissie. Ook is zij samen met Sterre Koolstra degene die het welzijn op de borrelvloer en daarbuiten onderhoudt. Verder is ze ook Big Band commissaris, wat betekent dat ze de Groover Big Band overziet. Ze speelt trompet in fusionband Magatama, studeert werktuigbouwkunde en kan ontzettend genieten van een mooi glas whisky.

Ties Bloemen
Penningmeester
penningmeester@grooverjazz.nl

Ties Bloemen is de penningmeester van de vereniging. Hij houdt al het geld van de vereniging in de gaten, en weet wat waar uitgegeven of geind moet worden. Ook is hij commissaris extern, waarmee hij het gezicht van de vereniging is voor partners en andere verenigingen. Hij studeert computer science, houdt enorm van koken en speelt toetsen in de band VISTIX.

Maartje van der Meer
Combocommissaris
combocommissaris@grooverjazz.nl

Maartje van der Meer is de combocommissaris van de vereniging, dat wil zeggen: ze gaat over alle bandjes die de vereniging vertegenwoordigd. Hierbij zorgt ze ervoor dat het "boekingsbedrijf (ComCie)" van Groover goed loopt. Daarbuiten is Maartje ook vice-penningmeester, wat betekent dat ze samen met de penningmeester de geldzaken binnen de vereniging afhandelt. Ze is ook zangcommissaris, wat betekent dat ze het acapella koor Vocalzz overziet. Maartje heeft scheikunde gestudeerd, houdt van thrift shoppen en speelt dwarsfluit in fusionband Magatama en zingt zelf ook in Vocalzz.

Sterre Koolstra
Jazzcommissaris
jazzcommissaris@grooverjazz.nl

Sterre Koolstra houdt zich als jazzcommissaris bezig met de jazz binnen de vereniging. Daarnaast is zij betrokken bij de organisatie van interne activiteiten en de fusionband Magatama van de vereniging. Daarbij is ze vicevoorzitter, wat betekent dat ze de voorzitter ondersteunt in zijn taken. Zij zet zich samen met Fleur Gelten in voor het welzijn van alle leden. Sterre studeert klinische technologie, speelt trompet en danst heel fanatiek bij L.O.F. Dancecrew.