Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

Workshops

Bij Groover draait het niet alleen maar om musiceren, Jazz en gezelligheid, maar ook om ontplooiing, en het ontmoeten van Jazz artiesten. Groover organiseert daarom met haar commissies onder andere workshops, masterclasses en lezingen. Twee van die commissies, de Jassie (Jazz activiteiten commissie) en de ClassCie organiseren activiteiten op verschillende dinsdag- en woensdagavonden gedurende het jaar. De workshops van de Jassie worden speciaal voor de leden georganiseert. De workshops, masterclasses en lezingen van de ClassCie zijn echter ook toegankelijk voor externen. Deze activiteiten zijn vaak interactief met veel mogelijkheden om vragen te stellen en muziek te maken. Kom daarom vooral een keer langs bij zo'n activiteit op Unit Cultuur van de TU Delft! Bij de masterclasses wordt er een artiest gevraagd om een combo van Groover onder handen te nemen. Voorgaande jaren zijn onder anderen al op bezoek geweest:

- Kyteman
- The Wicked Jazz Sounds
- C'mon and Kypski
- The Jazz Invaders
- Auratones
- Tetzepi
- Alice in Dixieland
- Organised Crime
- Lefties Soul Connection
- Euro Cinema
- Tom Beek en Joost Swart
- Coming up - Randal Corsen met Latin Jazz
- Benjamin Herman
- Anton Goudsmit
- Han Bennink
- Karel Boehlee
- Ruud Bergamin
- Hans Mantel
- Perquisite
- Dorona Alberti
- Hans Mantel

Afgelopen jaar hebben we muzikaal interactieve lezingen van Joe Bowie, Manuel Hugas en Joost Kroon gehad, heeft Herman in een Bakje Geitenkwark ons jazzkoor Vocalzz een masterclass gegeven, zijn Jasper Blom, Teus Nobel en Salle de Jonge en Jasper Somsen workshops komen geven en heeft EBraam ons een sessie van twee workshops gegeven en voor ons gespeeld. Heb jij nou nog ideeën, of heb je een hele gave artiest gespot? Stuur dat dan altijd even een mailtje naar ClassCie of de Jassie! Wij gaan er in ieder geval met het Bestuur, de Jassie en de Classcie voor zorgen dat ook jij je dit jaar niet zult vervelen op het gebied van de bovenstaande activiteiten. Houd de nieuwsbrief en de website dus goed in de gaten!