Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

PublicaCie

De Publicacie: een veelzijdige commissie van 7 groovers, die zich bezighoudt met het jazzmagazine van Groover; The Jazz Standard. De Publicacie zorgt ervoor dat alle leuke momenten van de afgelopen periode, denk aan workshops, optredens en feestjes nogmaals in de picture worden gezet. Het magazine bevat onder andere veel foto’s van onze leden, informatieve stukken over de geschiedenis en helden van de jazz en ook laten de leden in het magazine aan elkaar weten wat hen bezighoudt en interesseert in jazz.

Een team van geweldige en inspirerende groovers zet zich in om ervoor te zorgen dat er artikelen, columns en interviews worden geschreven en de lay-out wordt gemaakt. Er is veel aandacht voor de lay-out van het magazine en elk stuk krijgt een eigen uniek uiterlijk.

De Publicacie bestaat nog maar een jaar, dus er is nog veel te leren en te optimaliseren. Maar op het eindresultaat van een magazine dat voor en door groovers is gemaakt, zijn we erg trots en daarmee beseffen we hoeveel er kan worden bereikt met inzet en enthousiasme.

Wanneer na vele uren werk The Jazz Standard in haar koffertje ligt en het moment komt dat iemand haar er uit pakt om te lezen, dan zijn wij intens gelukkig!