Vocalzz

Vocalzz is het enige echte a capella jazz koor (een koor zonder enige instrumentale begeleiding) dat D.S.J.V. Groover rijk is. Deze enthousiaste groep van 16 studenten, bestaande uit een bas-, tenor-, alt- en sopraansectie, repeteert wekelijks onder begeleiding van een dirigente.
Vocalzz laat menig hart smelten met prachtige ballads, maar ook romantische, komische en swingende nummers komen in het repertoire voor. Zo doet Vocalzz haar best om elk optreden tot een onvergetelijk moment te maken met voor ieder wat wils.
Voor de meest actuele updates en optredens kun je onze Facebook pagina bekijken en liken.

Repertoire
Vocalzz heeft een gevarieerd repertoire bestaande uit niet alleen rustige close harmony nummers maar ook opzwepende swing en soul. Enkele titels uit het repertoire zijn ballads als In My Life van de Beatles, jazzklassiekers als Hit The Road Jack en Boogie Woogie Bugle Boy, maar ook gejazzificeerde pop-nummers zoals I Want You Back, Fever en September en bijvoorbeeld het vrolijke Everybody Wants To Be A Cat, bekend van de Disneyanimatie de Aristokatten.
Naast de vaste nummers, wordt het repertoire regelmatig uitgebreid met nieuwe nummers of korte experimentele stukken, om zo altijd voor een verrassing te zorgen. Ook breiden wij ons repertoire uit met kerstnummers in de wintermaanden, om een warm gevoel bij de luisteraar achter te laten.

Boekingen
Bent u op zoek naar muzikale aankleding van uw opening, feest of receptie? Of zoekt u een sfeermakende act voor uw bruiloft of gala? Dan is Vocalzz de geschikte groep voor u. Neem voor meer informatie contact op met Jacomijn van der Ham via vocalzz@grooverjazz.nl of 0622038572.

Meezingen?
Studeer je in Delft, houd je van zingen én heb je interesse om in een a capella koor te zingen? Dan is Vocalzz hét koor voor jou! Neem contact op met vocalzz@grooverjazz.nl om te horen of er plek is in het koor en voor meer informatie over de voorwaarden en audities.