Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

Terugblik lustrumweek

Datum: 
Wednesday, March 30, 2016 - 13:00

Op maandag 14 maart was het dan zover, het begin van de langverwachte lustrumweek! De lustrumcommissie heeft hier lang aan gewerkt om een fantastische week neer te zetten.

De festiviteiten begonnen met een bandcontest op maandag, waarbij Grooverbands elkaars repertoire coverden. Winnaar hier was het duo Stijn en Mala, die volgens de jury het repertoire van de band Flow het best en origineelst had neergezet, terwijl ze toch dicht bij zichzelf bleven.

Op woensdag werd het Jazzcollege georganiseerd, met Wilfried de Jong, Maarten Hogenhuis en Kim Hoorweg als sprekers van de avond. In dit 'avondcollege' hebben we onder het genot van een biertje kunnen luisteren naar hun verhalen over jazz, de saxofoon en creativiteit.

Donderdag waren de leden van Groover welkom op het vertrouwde Pand voor een ouderwets gezellige spelletjesavond. Maar Groover zou Groover niet zijn als er niet een leuke twist aan zat. Zo konden leden onder andere meedoen aan Lingo met de befaamde bliepjes uit een synthesizer, of disco bingo.

Vrijdag reisden we af naar Club Lite in Amsterdam om feestend het weekend in te gaan met een rollerdisco! De sfeer was gezellig, vooral nadat iemand naar de DJ was gegaan om te vragen of die danse-muziek kon worden verruild voor echte ouderwetse discohitjes, want die zijn toch echt het leukst!

De volgende dag kon uitgebrakt worden met een luxe champagnebrunch in de Botanische Tuinen van de TU. Met lekkere en luxe ontbijtartikelen en een subtiele feestelijke bubbel konden we terugkijken op alle mooie momenten van de afgelopen week.

Alle festiviteiten werden afgesloten met het altijd succesvolle Just Jazz op dinsdag 22 maart, welke werd georganiseerd door de Jassie, Groovers activiteitencommissie. Met live muziek van het Nitin Parrée Trio, Grooverbands Wakki en Fudge en headliner van de avond MARUTYRI hebben meer dan 900 bezoekers kunnen genieten van het feest en ontvingen we louter positieve reacties. Zeker een geslaagd feest!