Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

OWee 2014

Datum: 
Monday, August 18, 2014 - 12:00

De OWee staat al bijna voor de deur! Op dit moment is de OWeeCie bezig met de laatste voorbereidingen, maar alle grote lijntjes zijn inmiddels met dikke stift gezet.

Check hier de OWee site!

Tune In op zondagavond!

De OWee gaat op zondagavond van start met de ‘OWee Canal Parade’, waarbij ook wij al toeterend en blazend door de grachten zullen varen. De OWee zal vervolgens officieel geopend worden met het bekende feest op de Grote Markt. Voor iedereen gratis toegankelijk, maar vergeet je identiteitsbewijs niet!

Programma

Tijdens de OWee zullen we overdag weer aanwezig zijn op alle algemene activiteiten, zoals de infomarkt op maandag en de Sport & Cultuurdag op woensdag. Als vanouds blokkeren we vanaf een uur of vijf ’s middags Oude Delft 99, met een boot voor Café de Klok. Hierop zullen Groover combo’s spelen, maar vinden ook andere activiteiten plaats! Het volledige programma is te bekijken in het blokkenschema.

Mee eten?

Over een paar dagen zal de OWee Website gelanceerd worden, waarop het programma te vinden is. Bijna net zo belangrijk: je kunt je hier aanmelden voor de OWee Dinertjes op de boot! We serveren volgende week verschillende gerechten, zoals echte Italiaanse pizza’s van Restaurant La Famiglia, en een Chinees-Indische maaltijd van Peking Wok. Daarnaast zullen we een dagje zelf koken, en kan er op donderdagavond ge-bbq’t worden met kersverse muppets. Naast eten, kun je tijdens de dinertjes genieten van jazzy klanken van onze eigen combo’s.

Tune In!

Uiteraard is alle hulp nog welkom de komende dagen en tijdens de OWee (variërend van het bouwen van een enorme mobiele platenspeler tot het zetten van koffie op maandagochtend). Alle Groovers die zich tot nu toe hebben aangemeld als Crewver, willen we in ieder geval al ontzettend bedanken! Jullie zijn gaaf.
Tot volgende week, we gaan er een geweldige OWee van maken! Mupmup!