Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

Jouw smoel in het Lustrumboek?

Zoals velen van jullie ongetwijfeld zullen weten, is jullie Lustrumcommissie na de activiteitenweek nog niet helemaal klaar. In november zal het eerste Lustrumboek van Groover uitkomen. Nu is het gebruikelijk om in een dergelijk boek een mooi overzicht te plaatsen van alle knappe koppen die onze vereniging telt. Hiervoor willen wij de gegevens gebruiken die op dit moment in het Ledenboek op de website van Groover te vinden zijn.

Omdat jullie allen bij inschrijving slechts toestemming hebben gegeven voor het openbaar maken van enkele gegevens via de website (en niet voor publicatie in een Lustrumboek), dienen wij jullie vanwege de Privacywetgeving de mogelijkheid te geven ons daarin tegen te houden. Wil je niet dat jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer, instrumenten, bands of je schitterende foto in het Smoelenboek terecht komt? Stuur dan even een mailtje naar lustrumcommissie@grooverjazz.nl met daarin genoemd welke gegevens je niet gepubliceerd wilt hebben. Uiteraard komen jullie gegevens nergens buiten Groover terecht.

Mocht je geen bezwaar hebben, zorg dan dat je gegevens up-to-date zijn! Ergens in juli (de specifieke deadline wordt nog gemeld) zullen wij beginnen met het verwerken van alle gegevens. Zorg dus dat dan al je gegevens kloppen en dat je laatste Grooverproject mooi vermeld staat. Dit doe je door in te loggen op de website en op “Mijn Profiel” te klikken.

Groet, De Lustrumcommissie