nieuws en activiteit

Kloksessie: Stijn en Mala!

Warm, romantisch en rustgevend. Stijn en Mala nemen je mee in hun prachtige en verrassende combinatie van klassiek en jazz met hun piano-, viool- en sinds kort ook accordeonspel! Na deze mooie opening kan er zoals iedere maand weer lekker gejamd worden. Kom genieten van de heerlijke jazz en vergeet vooral niet je instrument mee te nemen! Voor meer informatie, zie ons facebook-evenement!

Easyswitch.nl: Geen studenten OV, wel mobiel

Kosten van vervoer als student.
Als gemiddelde student is het niet altijd even makkelijk en heb je het niet altijd breed qua financiën. Gelukkig krijgen we 5 jaar gratis reizen, maar wat als dit stopt?

Easyswitch.nl: Het studentenleven is al duur genoeg

Geld verdienen en besparen als student.
Ben je een student? En heb je vaak problemen met geld? Dan is het zeker aan te raden onderstaand artikel door te nemen, dit kan je helpen met het besparen en verdienen van geld wellicht.

Hoe kan ik besparen?
Er zijn natuurlijk verschillende manieren hoe je kunt besparen en daarom heb ik er een paar op een rijtje gezet.

Just Jazz 2018

Dinsdag 8 mei zal in theater weer het grootste feest van D.S.J.V. Groover worden gehouden. Op Just Jazz staan Groovercombo's (bands van leden van Groover) naast grote namen in de Nederlandse jazzscene geprogrammeerd. Dit jaar is onder andere de Groover Big Band onder handen genomen door saxofonist en vriend van Groover Maarten Hogenhuis. Door deze samenwerking worden onze leden naar een nieuw niveau getild. Daarnaast zullen we dit jaar als primeur een extra podium bij de STECK hebben. De rest van de line-up is als volgt:

Big Battle 2

Terwijl de Groover Big Band op tournee is door Oostenrijk, praten en genieten wij na van de activiteiten van dit jaar. Tijdens de Big Battle II hebben drie studenten bigbands de kans gezien workshops te volgen op het conservatorium van Rotterdam, waarna ze fantastische optredens hebben gegeven in De Doelen. Activiteiten zoals deze, waarbij studenten zich naast hun studie kunnen ontplooien, zouden niet mogelijk zijn zonder fondsen en sponsoren. Wij willen in het bijzonder het Universiteitsfonds van de TU Delft bedanken, die talent ontwikkeling onder studenten stimuleert.

Big Battle ll

Op 28 mei gaat het losbarsten! Na een succesvolle eerste editie zal binnenkort de tweede editie van de Big Battle plaats vinden. Drie studentenbigbands nemen het tegen elkaar op in een muzikale wedstrijd in de Jurriaanse zaal van de Doelen te Rotterdam.
De Groover Big Band uit Delft, de Utrechtse Studenten Big Band en Stubiba uit Enschede zullen elk 7 nummers uit hun eigen repertoire en één verplicht werk ten gehore brengen waarna een professionele jury zal bepalen wie dé beste studentenbigband van 2017 is.

Samenwerking SHS Delft

Twaalf studentenverenigingen met ieder hetzelfde doel: het vinden van passende huisvesting voor de langere termijn. Onder het mom van ‘samen sta je sterker’ zoeken deze verenigingen gezamelijk naar een passend pand. Hierbij wordt er gestreefd naar het vinden van een integrale oplossing.

Pages