nieuws en activiteit

Big Battle 2

Terwijl de Groover Big Band op tournee is door Oostenrijk, praten en genieten wij na van de activiteiten van dit jaar. Tijdens de Big Battle II hebben drie studenten bigbands de kans gezien workshops te volgen op het conservatorium van Rotterdam, waarna ze fantastische optredens hebben gegeven in De Doelen. Activiteiten zoals deze, waarbij studenten zich naast hun studie kunnen ontplooien, zouden niet mogelijk zijn zonder fondsen en sponsoren. Wij willen in het bijzonder het Universiteitsfonds van de TU Delft bedanken, die talent ontwikkeling onder studenten stimuleert.

Big Battle ll

Op 28 mei gaat het losbarsten! Na een succesvolle eerste editie zal binnenkort de tweede editie van de Big Battle plaats vinden. Drie studentenbigbands nemen het tegen elkaar op in een muzikale wedstrijd in de Jurriaanse zaal van de Doelen te Rotterdam.
De Groover Big Band uit Delft, de Utrechtse Studenten Big Band en Stubiba uit Enschede zullen elk 7 nummers uit hun eigen repertoire en één verplicht werk ten gehore brengen waarna een professionele jury zal bepalen wie dé beste studentenbigband van 2017 is.

Samenwerking SHS Delft

Twaalf studentenverenigingen met ieder hetzelfde doel: het vinden van passende huisvesting voor de langere termijn. Onder het mom van ‘samen sta je sterker’ zoeken deze verenigingen gezamelijk naar een passend pand. Hierbij wordt er gestreefd naar het vinden van een integrale oplossing.

Koningsdag Kloksessie

Naast onze passie voor muziek staan wij bij Groover natuurlijk ook bekend om onze onvoorwaardelijke vaderlandsliefde. Om deze reden staat onze Kloksessie in april altijd in het teken van de verjaardag van ons betoverend charmante staatshoofd. Kom vooral 27 April naar café De Klok om de hele dag lang, zowel binnen als buiten, vermaakt te worden door enkele van de beste bands die Groover te bieden heeft.

15:00 - 16:00 K.pot
16:00 - 17:00 Van Gasteren Quintet
17:00 - 18:00 Jam met Joep en Ingo
19:00 - 20:00 Flow
20:00 - ......... Jam

Just Jazz 2017 is on the way

De voorbereidingen van Just Jazz 2017 zijn al goed gevorderd! Het feest begint dit jaar al eerder met een preparty in Dizzy op 3 mei. Just Jazz is dit jaar op 24 mei en de artiesten worden ondertussen 1 voor 1 bekend gemaakt, heb je de eerste gemist? Check dan snel de facebook en volg het evenement! https://www.facebook.com/justjazzdelft/photos/gm.269475856844967/1849010...

Groover in Jazzism!

Groover stond in de maart/april editie van Jazzism! Na aanleiding van ons tweede lustrum hebben ze een stukje gepubliceerd aan de hand van een interview met onze voorzitter Daan Houtzager. Check onze facebook voor de foto https://www.facebook.com/grooverjazzdelft/photos/a.535832513113669.12420...

Kloksessie: Bowties

Komende woensdag kan er in cafe De Klok weer volop van jazz genoten worden. Het optreden wordt dit keer verzorgd door de Bowties. Zij zullen ons mee terug nemen naar de hoogtijdagen van Dixieland jazz, maar ook laten horen dat deze stijl zich perfect aanpast aan deze tijd. Hierna zal er zoals gewoonlijk weer volop gejamd worden. Check ook het facebook evenement op https://www.facebook.com/events/184504745359679/. Tot vanavond!

Pages