Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

Lid worden?

Introductie programma van D.S.J.V. Groover

Ook dit jaar is er weer een heus introductieprogramma voor nieuwe leden! Op 29 augustus t/m 31 augustus vindt het IWee plaats, 3 dagen om eens goed kennis te maken met de vereniging, andere leden en natuurlijk muziek. Want dat mag natuurlijk niet ontbreken op het IWee. Daarna hebben we een speciaal programma voor alle eerstejaars gedurende de eerste 5 weken. Je gaat bijvoorbeeld eten met je mentor groepje die je tijdens het IWee hebt gevormd en maakt door middel van activiteiten nog beter kennis met de vereniging.

OWee van Groover

Lijkt je Groover leuk of heb je vragen? Kom dan vooral langs tijdens de OWee. We zijn te vinden voor Cafe de Klok, Oude Delft 99. Op de boot in de gracht is elke avond live muziek en je kunt 's avonds in het cafe je eigen kunsten laten horen tijdens de Jams. Er zijn ook genoeg Groovers aanwezig om alles over de vereniging te vertellen.

Check voor meer informatie ook onze Facebook pagina, zo blijf je goed op de hoogte van alle activiteiten die Groover organiseerd.

Wanneer is D.S.J.V. Groover iets voor jou?

  • Ben je geïnteresseerd in muziek?
  • Vind je jazz en aanverwante muziekstijlen leuk en interessant?
  • Is muziek maken je hobby?
  • Houd je ervan om naar jazzmuziek te luisteren?
  • Ben je op zoek naar gezelligheid?
  • Wil je jezelf ook op muzikaal gebied ontwikkelen?

Heb je op meerdere van de zes vragen een positief antwoord gegeven, dan is Groover wellicht iets voor jou. Kom dan vooral een keer langs op één van onze activiteiten en spreek één van de leden aan. Het hele jaar bestaat de mogelijkheid om mee te doen en je aan te sluiten bij Groover.
Voor nieuwe leden worden aan het begin van het jaar introductieactiviteiten georganiseerd. Daarnaast is er elk jaar een ledenweekend op een externe locatie. Hier kan je kennis maken met de overige (nieuwe) leden van de vereniging op een muzikale, leerzame en gezellige manier. Bij Groover zijn er het hele jaar door (externe) activiteiten die variëren van workshops tot jazztival.

Heb je nog vragen , dan kun je die altijd sturen naar bestuur@grooverjazz.nl.