Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

LeWeCie

De Leden Weekend commissie is de commissie die ieder jaar een van de mooiste weekenden voor de leden van Groover organiseert. Dit weekend vindt altijd plaats na de de eerste tentamenperiode en is dus een geschikte gelegenheid om alle tentamenstress te vergeten. Tijdens dit weekend staat, zoals ook bij Groover, de muziek centraal.

Gedurende het weekend zijn er optredens van Groovercombo's, leden voor leden workshops en geeft de Groover Big Band een van hun gaafste optreden van het jaar. Ook worden er elk jaar artiesten uitgenodigd om hun ervaringen met muziek te delen en veel nieuws aan ons te leren. Er is tijdens dit weekend genoeg ruimte om zelf muziek te maken, zo zijn er ieder jaar ongeveer 4 jam ruimtes waar een complete backline staat die dag en nacht gebruikt mag worden. Klinkt toch als het mooiste weekend van het jaar!?