Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

Jassie

Groover zou Groover niet zijn zonder zijn leden. Leden zijn actief, spelen veel, borrelen, gaan naar feestjes en hebben zo de tijd van hun leven. Om deze mooie tijd binnen Groover te kunnen faciliteren is de Jassie, de Jazz-activiteitencommissie, in het leven geroepen!

Met de Jassie maak je al vroeg kennis. Op het gezellige Introductieweekend is de Jassie continu bezig met het organiseren van activiteiten en probeert zij een warme deken om de nieuwe leden heen te slaan. Vooral voor eerstejaarsleden is de Jassie een gemakkelijk aanspreekpunt en alles kan en mag gevraagd worden.

Maar ook daarna verdwijnt de Jassie niet uit beeld. In de eerste zes weken van het jaar, de introductietijd, verzorgt zij iedere week een activiteit om zowel nieuwe als oude leden welkom te heten in het nieuwe verenigingsjaar. En het hele jaar door blijft de Jassie thema-avonden organiseren om het tot een sprankelend Grooverjaar te maken!

En ook in de gewone weken is de Jassie zeer zichtbaar. Iedere reguliere woensdag organiseert zij een borrel op “Het Pand”. Deze zijn drukbezocht en de Jassie doet dan ook iedere week ten volste zijn best om het iedereen naar de zin te maken en een mooie tijd, op de borrelvloer of in de jam, te bezorgen. De laatste woensdag van de maand verhuist dit naar café De Klok, waar de Jassie ditzelfde na streeft.

Maar de Jassie is meer dan een commissie die activiteiten organiseert. Omdat je zo intensief samenwerkt en ook vaak advies vraagt aan eerdere Jassies heeft deze groep een hele hechte band gekregen. Dus ook binnen de “Jassiefamilie” worden hele leuke activiteiten georganiseerd om zo met elkaar van het studentenleven een mooie tijd te maken.

En natuurlijk zijn er in een Jassiejaar hoogtepunten. Twee keer per jaar vindt er in het Floratheater Jazzclub plaats, waarbij verschillende combo’s van Groover optreden en er tot in de late uurtjes gedanst wordt. Maar het absolute hoogtepunt is Just Jazz. Dit is de grootste feest avond van Groover, waarbij zowel Groover combo’s als een grote externe hoofdact optreden en zo een fantastisch feest neerzetten voor een enorm publiek!