Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

FAQ

Wordt er bij Groover alleen jazz gespeeld?

Nee, de leden spelen alles wat zij zelf willen. Meestal is dit jazz, maar aanverwante stijlen zoals funk en blues komen ook regelmatig voorbij. Pop en rock worden niet actief door de vereniging ondersteund.

Wanneer mag ik lid worden bij Groover?

Je kunt bij Groover altijd lid worden als je studeert aan de TU Delft. Ook als je aan een andere universiteit of hogeschool studeert kun je lid worden, in dat geval moet je een motivatiebrief indienen bij het bestuur. Op de eerstvolgende algemene ledenvergadering zal je verzoek goed- of afgekeurd worden.

Je kunt het hele jaar door lid worden bij Groover door te mailen naar de secretaris (secretaris@grooverjazz.nl) of door langs te komen op één van de activiteiten van Groover.

Is er een kennismakingstijd of ontgroening bij Groover?

Nee, er is geen KMT of ontgroening. Groover heeft wel speciale activiteiten aan het begin van het jaar voor nieuwe leden, met als doel elkaar en de vereniging beter te leren kennen. Deze activiteiten zijn echter niet verplicht. D activiteiten bestaan uit een introductiedriedaagse, met vooral veel gezelligheid en jazz.

Hoe kom ik in een bandje of combo terecht bij Groover?

Binnen Groover wordt het opzetten van een combo gestimuleerd door de Combo Commissie. Binnen Groover zijn vaak leden die een combo willen beginnen. De ervaring leert dat het vormen van een combo geen probleem is. Daarnaast hebben we de drie grote verenigingscombo's. Zowel voor de Big Band als Vocalzz en Capital S geldt dat je lid moet zijn van Groover en audities moet doen. Je kunt altijd een keer voor proef meespelen op een repetitie. Informatie over de audities zal op de website verschijnen. Voor meer informatie kan je echter altijd contact opnemen met de bigband-, zang of soulbandcommissaris via respectievelijk bigband@grooverjazz.nl, vocalzz@grooverjazz.nl of soulband@grooverjazz.nl.

Moet ik een bepaald niveau hebben voor activiteiten bij Groover?

We verwachten van de leden dat zij hun instrument kunnen bespelen, dat betekent dat je weet waar de noten zitten en wat de toonladders zijn. Doordat Groover leden van alle niveaus heeft, zul je altijd mensen om je heen hebben waarmee je kunt spelen of waarvan je kunt leren.

Nog meer vragen? Neem dan contact met ons op via info@grooverjazz.nl.