Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

ComCie

De ComCie staat voor Combo Commissie der DSJV Groover. Binnen onze Jazzvereniging wordt op de borrelavonden veel gejamd. In deze jams speel je samen met andere Groovers en regelmatig ontstaan hier bandjes uit, of zoals ze dat in de Jazzwereld noemen, combo’s. Deze combo’s treden op door heel Nederland op allerlei gelegenheden in naam van Groover. De ComCie is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van al deze optredens. Van het ontvangen van aanvragen tot het uitbetalen van artiesten, de ComCie regelt het.

Onze grootste taak is het behandelen van aanvragen. Iemand zoekt een bandje, de ComCie onderhoudt het contact met de klant, maakt contracten en verzorgt daarmee het zakelijke deel van de optredens. Ook is het zo dat wij de aanvragen binnenkrijgen en daarmee de mogelijkheid creëren om überhaupt op te treden, wat weer past bij ons eigenlijke doel: Groovers zo veel mogelijk laten spelen. Dit doen we door de muzikanten te stimuleren om nieuwe combo’s te vormen. We helpen hen hierbij door de muzikanten aan elkaar te koppelen, maar ook door informatie te verschaffen over de praktische zaken als repetitieruimte en busjeshuur.

Mocht je nog vragen hebben, spreek ons vooral aan! We zijn te herkennen aan onze witte overhemden met een zwart Grooverlogo.