Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

Wakki

Wakki is een zespersoons jazzfunkformatie uit Delft die de energie van funk en de vrijheid van jazz combineert met elementen uit verschillende andere genres. Voor iedereen is er iets herkenbaars, of dat nu Snarky Puppy, James Brown, Pink Floyd, Avishai Cohen, Bob Marley, Led Zeppelin of Santana is. Wakki is een avontuur waar je naar kunt luisteren en tegelijkertijd op wilt gaan bewegen, waar complexe ritmes op een dansbare manier worden neergezet met verhalende thema’s en waar muzikale vrijheid in nummers ervoor zorgt dat elk optreden anders is. De band is gewend om in verschillende settings te spelen, van festivals en cafés tot netwerkborrels en studentenkeukens.

Op 7 oktober 2016 het debuutalbum "Tektonics" uitgekomen, dat onder andere te beluisteren is op Bandcamp en waarvan verschillende video's op YouTube te vinden zijn.

Wakki heeft onder andere gespeeld op:
Jazz Festival Delft (aug 2016)
IO Festival (juni 2016)
Stukafest Delft, studentenkamerfestival (feb 2016)
TEDx Pitch Night, TU Eindhoven (mrt 2016)
Serious Request Delft (dec 2016)
FunkedUp, Leiden (sep 2016)
Amsterdam Wereld Festival (sep 2016)

Bezetting

Het combo bestaat uit:

Laurens Buijs – Drums
Mischa de Haan – Saxofoon
Richard Coesoij – Gitaar
Stijn van der Smagt – Toetsen
Sebas Joosten – Percussie
Stijn Linderman – Basgitaar

Website
Facebook
Soundcloud