Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

Partners

Temporary Works Design (TWD)

Temporary Works Design (TWD) is een engineeringsbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en laten bouwen van hulpconstructies en installatietools. Deze constructies en tools, voornamelijk ontworpen voor offshore en civiele aannemers, ondersteunen bij de bouw van permanente constructies. Inventieve en technisch slimme ideëen worden vertaald in een praktisch ontwerp dat vervolgens tot leven komt tijdens het fabricage proces. TWD helpt in elke fase van de uitvoering van een project, of het nu gaat om het teken proces, engineering, fabricage management of on-site ondersteuning.

De projecten variëren van het ontwerp van een piling template, die gebruikt wordt voor het plaatsen van funderingspalen voor een offshore windmolen park, bewegings analyses voor offshore heisoperaties, tot het ontwerpen van hulpconstructies die gebruikt worden tijdens bergingswerkzaamheden. Flexibiliteit, functionaliteit en creativiteit zijn de drijvende krachten achter onze ontwerpen en onze ondernemende arbeidsethos.

Kijk voor meer informatie op onze website www.twd.nl of neem contact op met de afdeling HR: hr@twd.nl of 010-2940374

Technische Universiteit Delft

Delftse Studenten Jazzvereniging Groover is een vereniging van studenten aan de Technische Universiteit Delft. De vereniging is de allereerste studenten jazzvereniging in Nederland en uniek in haar soort. Groover is een van de snelst groeiende studentenverenigingen in Delft en richt zich primair op liefhebbers en beoefenaars van jazz en aanverwante muziekstijlen als funk, blues en latin. De doelstelling van de vereniging is om studenten van de TU Delft kennis te laten maken met jazz en ze de mogelijkheid te bieden jazzmuziek te beoefenen. D.S.J.V. Groover onderhoudt daartoe een bigband, een jazzkoor, een soulband. Groover heeft een tiental combo's en organiseert een groot aantal activiteiten op het gebied van jazzmuziek. Zie het nieuwsarchief voor meer info.

Het sponsoren van onze activiteiten biedt u een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een jong, jazzminded en intelligent publiek van toekomstige ingenieurs. Heeft u interesse, neem dan contact op met het bestuur (bestuur@grooverjazz.nl) voor de mogelijkheden. Alle tips, suggesties en kritiek is welkom. Wij staan open voor ideeën.