Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2394 of /www/includes/menu.inc).

IlluCie

Omdat alles bij Groover niet alleen lekker moet klinken maar er ook ‘jazzy’ uit moet zien is de IlluCie, onze grafische commissie in het leven geroepen.
De grafische comissie van Groover is belast met het slaan van bruggen tussen de dimensies van beeld en geluid, om Groover van een solide huisstijl te voorzien. Maar bovenal het ontwerpen van posters, flyers en kledij voor onze geliefde vereniging.

De Illucie bestaat uit zes groovers met verschillende grafische achtergronden en een eigen visie over schoonheid. Met deze verscheidenheid aan creatieve input is het een gegeven dat de ontwerpopdrachten altijd vanuit elke mogelijke hoek bekeken, aangepakt en ondersteboven gehaald worden.
Na deze kunstzinnige ping pong sessies worden er posters en diversen afgedrukt die er voor zorgen dat Groover in het openbaar altijd goed te herkennen is.